Followers

Feb 15, 2013

PHOTOSHOOT OUTDOOR AT GUNUNG LAMBAK !

Salam hi guy yang fiza sayangi ! sori sesangat lama betul tak updated entri kat blog ni . mesti rindu kan ? hehe al-maklumlah busy macam artis plak . haishhh ! actually ade je cuma masa je tak mengizinkan untuk updated bagai . Anyway entri kali ni  fiza nak updated time fiza photoshoot outdoor . Nak tahu dekat mana ? mana tahu u all pun nak try shoot dekat sini kan . kalau berminat boleh lah kunjung at Gunung Lambak . kat mana plak gunung lambak ni ? kalau nak tahu kena lah datang kluang . My hometown  ! Ok lah tak nak banyak citer jom singgah tengok gambar fiza yang tak bape nak pandai pose sangat . hehe . Singgah yuk ! 

Opss  ! Ada banyak lagi ni ! 
Time ni kena pose sorang-sorang . 
Pose lah macam mana pon  ! (",)






Opss ! 
Gandingan berdua fiza bersama modal lain pulak (",)





Okay sampai disini saja entri kali ni !
Meet again ! 
Thanks for coming ! (",)

2 comments:

  1. hehe amal kalau rindu lawat lah gunung lambak nie .... :)

    ReplyDelete